By 30/11/2023

Ja hem començat a fer les compres col·lectives a Som Impuls Rural.
Durant els mesos d’octubre i novembre vam trobar 2 propostes que satisfeien les necessitats de les nostres sòcies i socis de la secció territorial de La Llacuna-Mediona.

Per una banda, vam dur a terme una compra de llenya. En total vam adquirir quasi 16 Tones repartides en saques de faig, roure i olivera. Cada sòcia va escollir quantes saques i de quin tipus de llenya les volia i després vam organitzar el transport agrupant per dies. Una vegada confirmats els pagaments de cada comanda, es va efectuar el repartiment amb un camió amb ploma a cada domicili a la data acordada. El fet d’agrupar les comandes i organitzar els transports va fer que tant el distribuïdor com les sòcies de la cooperativa tinguessin un guany en temps, recursos i preu de la comanda.

Per altra banda, vam adquirir unes 30 garrafes de 5 L d’oli 100% verge extra d’ oliva arbequina amb el certificat CCPAE. Ho vam rebre a la cooperativa i ens vam organitzar per fer el repartiment a domicili. En 15 minuts ja havíem fet tota la distribució. Una vegada més, un guany per tothom en temps i recursos.

Tot això va ser possible gràcies a la cooperació de totes les sòcies i socis tant a l’hora de fer les comandes i pagament de forma telemàtica, com per la bona predisposició per organitzar-se per rebre les comandes a casa.

Continuarem atents a les necessitats i oportunitats de totes les nostres sòcies i farem extensible aquestes compres a la resta de seccions territorials que estiguin interessades.